Hashtag: 'Тајланд'
Свет

Експанзија на „Теско“ во Тајланд

09 јул 2019
Британскиот трговец првпат влезе во Тајланд во 1998 година, со преземање на удели во тамошниот „Лотус“ центар
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1