Hashtag: 'анкети'
Македонија

Анкета: Како Ковид-19 влијае врз деловниот сектор?

10 јун 2020
Резултатите од анкетата ќе бидат вклучени во Студијата што OECD ја изготвува за Самитот за Западен Балкан...
Свет

Шпанците сакаат одржливи производи

07 мај 2020
Околу 44% од анкетираните потрошувачи во Шпанија престанале да купуваат производи за кои сметаат дека се неодржливи...
Регион

„Лидл“ ќе ги наградува купувачите кои ќе учествуваат во онлајн анкета

10 апр 2019
Секој месец по тројца најсреќни ќе бидат наградени со подарок - картички од 500, 200 и 100 куни
Вчитува уште новости...