Hashtag: 'видео'
Видео вести

(ВИДЕО)Џемаил Даути: Без анализа не носиме одлуки - затоа сме успешни

17 јул 2019
Генералниот менаџер на „Даути комерц“ во интервју за InStore зборува за 30-годишниот развоен пат на компанијата, за опстанокот во...
Видео вести

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019
Мотивирајте ги вработените, бидејќи секоја идеја може да доведе до развој на компанијата и да биде иновација која води до пораст на...
Видео вести

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи
Видео вести

(ВИДЕО) Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите

26 јун 2019
Во компаниите сигурно има многу специјални луѓе на кои треба да им се обрне внимание и да им се помогне за да се развијат, истакна Никола...
Видео вести

(ВИДЕО) Тине Крачун: Да се остане конкурентен на пазарите во ЕУ

12 јун 2019
Што можеме да научиме од искуството на компании од земјите-членки на ЕУ кои успешно се позиционирале на овие пазари?
Видео вести

(ВИДЕО) Драгиша Ристовски: Продажбата треба да биде автентична

05 јун 2019
Продавачот треба да биде самоуверена личност, затоа што тој што има верба во себеси, во компанијата, производот, тој може да увери и да го...
Видео вести

(ВИДЕО) Моменти од 5.FMCG SUMMIT во Скопје

03 јун 2019
Тие што дојдоа, знаат како помина 5.FMCG SUMMIT во Скопје. Останатите, погледнете што забележа камерата на InStore
Видео вести

(ВИДЕО) Метју Браун: Глобалните трендови доаѓаат побрзо отколку што мислите

29 мај 2019
Не може да мислите дека традиционалниот начин на водење малопродажба ќе остане ист за вас и дека ќе имате 5-10 години да се подготвите
прикажани (од 1 до 8) од вкупно: 8