Hashtag: 'цени на мало'
Македонија

Зголемени трошоците за живот и цените на мало

14 фев 2019
Индексот на трошоците на животот во јануари 2019 година, во споредба со јануари 2018 година, бележи пораст од 1,2 %, а индексот на цените на...
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2