Hashtag: 'Сергеј Зафировски'
Видео вести

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи
Анализи

Инсајдер ИД: Зголемена сила на дисконтерите

14 дек 2018
Потрошувачите немаат проблем да патуваат од маркет до маркет за да ги пронајдат најконкурентните производи...
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2