Hashtag: 'InStore – Македонија'
Skopje Marketing Summit 2022

Обликувај ги промените!

12 Apr 2022
Skopje Marketing Summit 2022 ќе донесе интересни глобални, регионални и локални маркетинг-професионалци и експерти, кои ќе ги споделат сопствените...
FMCG Македонија 2021

7. FMCG summit: Како да се има победничка визија

15 Nov 2021
Актуелно

Верица Мартиновска: The show must go on!

18 Oct 2021
Лани, кога почна пандемијата, ние веќе го спремавме 6-тиот FMCG Summit, кој традиционално требаше да се одржи на почетокот од мај 2020 година...
Македонија

10 години InStore: Работилници што едуцираат и инспирираат

11 Oct 2021
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Македонија

10 години InStore: Најдобрите регионални интервјуа на едно место

13 Sep 2021
10 години успешно ја одржуваме и надоградуваме регионалната синергија, секојдневно нудејќи информации, совети и стручни текстови...
Македонија

10 години InStore: Нашите самити се вашето место за едукација и вмрежување

01 Sep 2021
Во организација на магазинот InStore во Македонија и на „Кликер маркетинг“ досега се реализирани шест FMCG самити, а годинава организиран е...
Македонија

10 години InStore: Објавени повеќе од 250 анализи и истражувања

17 Jun 2021
Кои се навиките на македонските потрошувачи, каде најчесто пазарат, кој бренд од категоријата е најчесто присутен во летоците, колку...
Skopje Marketing Summit 2021

Иднината на маркетингот е во односот човек со човек

22 May 2021
Со многу инспиративна енергија, споделени искуства за маркетингот во сегашноста и очекувања за тоа што ќе донесе иднината, на 20 мај се...
Македонија

10 години InStore: 450 стручни текстови од различни области

13 May 2021
Целта ни е да бидеме доверливи и во тоа целосно успеавме. Нашите експерти од различни области најмногу придонесоа за создавањето и...
Локално

Верица Мартиновска: InStore, носител на промените во FMCG секторот

22 Apr 2021
„Кликер маркетинг“ постои од 2008 година како full service агенција, а еден од нејзините најзначајни проекти е магазинот InStore. Верица...
Македонија

InStore Македонија: Тимот што го движи FMCG секторот

21 Apr 2021
InStore e жив, динамичен и предизвикувачки проект. Од тимот што го работи бара брзина, информираност, постојана комуникација со...
Регион

Невозможната мисија стана возможна

21 Apr 2021
Визионерските потфати и ентузијазмот и по 10 години се наши карактеристики во креирањето квалитетни содржини и настани што ѝ се...
Вчитува уште новости...