Hashtag: 'тивок час'
Свет

„Била“ воведува час тишина за купувачите со аутизам

22 мај 2023
Австрискиот трговски синџир „Била“ во неколку свои продавници во повеќе градови во Австрија введе по 60 минути дневно за купување во...
Вчитува уште новости...