Hashtag: 'повластена цена '
Македонија

Утре истекува рокот за аплицирање за снабдување со струја по повластена цена

22 ное 2022
Околу 1.000 компании тоа можат да го направат согласно со податоците од Централен регистар во делот на нивната регистрација со шифра на...
Вчитува уште новости...