Hashtag: 'Komleko'
Регион

Komleko – првото растително млеко во Белград и регионот

01 окт 2021
Со желба да се понуди здрава и вкусна алтернатива за млеко од растително потекло, создадена е првата белградска растителна млекарница
Вчитува уште новости...