Hashtag: 'Факултет за земјоделство'
Македонија

Симпозиум на Југоисточна Европа за зеленчук и компир

24 сеп 2021
Воведничари се професорите Јуксел Тузел од Универзитетот „Еге“ во Измир, Турција и Даниел Лесковар од Истражувачкиот центар за...
Вчитува уште новости...