Hashtag: 'реконструкција'
Регион

„Подравка“ ќе ја реконструира деловната зграда

15 сеп 2021
Почетокот на работата за реконструкција и модернизација на деловната зграда е планиран за 1 октомври годинава, додека завршувањето се...
Вчитува уште новости...