Hashtag: 'морски плодови'
Свет

Наскоро и морски плодови од лабораторија

15 сеп 2021
Британската корпорација „Номад фудс“ најави дека во соработка со американската компанија „Блу налу“ развива производство на морски...
Вчитува уште новости...