Hashtag: '„Штраус адриатик“'
Регион

„Атлантик група“ го купува „Штраус Aдриатик“

25 мај 2023
„Штраус“ е познат по брендовите Doncafe и C kafе, кои со аквизицијата би им се придружиле на регионалните брендови Grand kafе i Barcaffe
Регион

Ќе поскапи кафето

21 јул 2021
Зголемувањето на цената на суровото кафе ќе предизвика поскапување на кафето во малопродажбата и во Србија, изјави Синиша Даничиќ,...
Вчитува уште новости...