Hashtag: '„Кампари“'
Актуелно

„Моет Хенеси“ и „Кампари“ ќе основаат заедничка компанија

14 јул 2021
„Моет Хенеси“, член на гигантот за луксузни производи ЛВМХ и „Кампари“ ќе имаат еднакви удели во новата компанија, основана со цел...
Вчитува уште новости...