Hashtag: '„Тиквеш” '
Македонија

Вината на „Тиквеш“ освоија 37 награди

24 јун 2021
Вината на „Тиквеш” и „Тиквеш Шату & Домен“ во последните два месеца се закитија со 37 медали на три светски натпревари
Вчитува уште новости...