Hashtag: '„Била“'
Свет

„Била“ воведува час тишина за купувачите со аутизам

22 мај 2023
Австрискиот трговски синџир „Била“ во неколку свои продавници во повеќе градови во Австрија введе по 60 минути дневно за купување во...
Свет

Мини-продавници без персонал

04 јун 2021
Подружницата на „Реве“, „Била“, ја отвори продавницата „Била регионал бокс“ во Австрија
Вчитува уште новости...