Hashtag: 'Иван Костиќ'
Македонија

Азески во посета на „Филип Морис“: Иновативни производи без чад

15 сеп 2021
Делегација на Стопанската комора на Северна Македонија, предводена од претседателот Бранко Азески, оствари работна средба со...
Македонија

Иван Костиќ нов директор на „Филип Морис ТКП“

11 фев 2021
Иван Костиќ е новиот директор на „Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп“ (ФМТКП) компанија која е резултат на стратешкото партнерство...
Вчитува уште новости...