Hashtag: 'Магрони'
Македонија

„Магрони“ инвестираше 300.000 евра во комплетна линија за полнење вода

11 фев 2021
Станува збор за опрема со највисок квалитет за полнење природна изворска вода Ladna во повратна PC амбалажа од 19 л и во неповратна PET...
Македонија

Нова онлајн-продавница MagStore

09 дек 2020
Компанијата „Магрони“ ја претстави онлајн-продавницата MagStore, на која потрошувачите може да ги најдат водите Ladna и Dobra voda, како и...
Вчитува уште новости...