Hashtag: '„Викенд без ДДВ“'
Македонија

Од денеска почнува исплатата на парите од скенираните сметки од „Викенд без ДДВ“

09 ное 2020
Сите кои купуваа домашни производи, компјутерска опрема или користеа услуги, во целост ќе го добијат платениот данок од 20, односно 10...
Македонија

УЈП излезе со бројки за „Викенд без ДДВ“

16 окт 2020
Во деновите 10, 11 и 12 октомври 2020 година, вкупно 204.088 граѓани купиле македонски производи и услуги како и компјутерска опрема и...
Вчитува уште новости...