Hashtag: 'анкета'
Свет

Анкета: Близу 90 отсто од вработените сакаат да работат од дома

14 окт 2020
Во анкетата се опфатени 10.000 луѓе на 12 пазари во Европа, Блискиот исток и Русија
Македонија

ФИТР: Домашните компании се подготвени за инвестиции за излез од кризата

23 авг 2020
Во однос на износот на финансиска поддршка, 40 отсто од компаниите сметаат дека е доволна за инвестиции во фазата на опоравување што е...
Македонија

СКМ: 9 од 10 фирми не планираат целосно затворање

22 апр 2020
Стопанската комора на Македонија ги објави преостанатите наоди од најновата анкета за последиците од кризата од вирусот корона за...
Македонија

Стопанска комора: Компаниите очекуваат пад на производството, извозот и прометот

21 апр 2020
48% од фирмите очекуваат пад на прометот поголем од 50% во април, а нивото на залихи, комбинирано со недостатокот или прекинот на достава на...
Вчитува уште новости...