Hashtag: 'клиенти'
Анализи

Големопродажните дистрибутери го креираат патот

10 сеп 2021
Поголемата автоматизација и деловниот модел насочен на купувачот ќе им овозможат на дистрибутерите не само брзо закрепнување, туку и...
Македонија

НЛБ Банка бесплатно ќе им ги доставува картичките на клиентите

14 апр 2020
Во услови на пандемија на вирусот Covid-19, а со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка воведе нова услуга за...
Вчитува уште новости...