Hashtag: 'одлуки'
Македонија

Замрзнуваат цените на основните прехранбени производи, забрана за извоз на пченица и брашно

17 мар 2020
Владата на синоќешната седница донесе важни одлуки за прехранбената индустрија
Маркетинг

Невромаркетинг: Зошто хаотичните полици ги бркаат вашите потрошувачи?

24 дек 2019
Иако привлечноста на пакувањата е важен аспект од процените на потрошувачите, тоа не е единствениот важен аспект за донесување одлуки...
Вчитува уште новости...