Hashtag: 'Кривогаштани промет'
Маркетинг

Знаат ли македонските компании што сакаат?

24 мар 2021
Дали сакате да имате силен и меѓународно признат бренд или сакате да произведувате приватни трговски марки?
Македонија

Палески: Странските и домашните инвестиции се подеднакво важни

24 дек 2020
Локално

Симе Станчески и Горан Цуцулески: Традиционални производи и за новите генерации

30 мај 2020
„Кривогаштани промет“ ги пласира своите производи под брендот Gurmano, кои се продаваат во Македонија и се извезуваат во 23 земји во...
Македонија

Четворица менаџери ја добија наградата „Претприемач на годината 2019“

17 дек 2019
Наградени се менаџерите на „Греемак груп“, на „Кривогаштани промет“, на „Текника Риза Реџепи“ од Кичево и на „Ипринт 2015“ од Прилеп
Вчитува уште новости...