Hashtag: 'КА-менаџмент'
Одржани

(ФОТО) Многу интеракција и практични знаења по работилницата со Дарко Лукиќ

11 ное 2019
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Македонија

Почна обуката за КА-менаџмент со Дарко Лукиќ

07 ное 2019
Дваесетина претставници на повеќе македонски компании учествуваат на обуката за КА-менаџмент што денеска и утре се одржува во Јавна...
Вчитува уште новости...