Hashtag: 'Здружение „Вина од Македонија“'
Македонија

Македонски вина промовирани во Швајцарија

06 ное 2019
Промоцијата што се одржа вчера во Цирих, е дел од редицата промотивни настани за градење препознатливост на македонските вина на...
Македонија

Формирана „Балканска винска мрежа“

04 окт 2019
Новата мрежа за регионална соработка ќе работи на поврзување и заедничка промоција на виното од балканските земји
Вчитува уште новости...