Hashtag: 'Балканска винска мрежа '
Македонија

Формирана „Балканска винска мрежа“

04 окт 2019
Новата мрежа за регионална соработка ќе работи на поврзување и заедничка промоција на виното од балканските земји
Македонија

Македонија домаќин на првата „Балканска винска мрежа“ и на првиот „Светски ден на вранецот“

03 окт 2019
На 5. октомври 2019 (сабота), во хотелот „Хилтон“ во Скопје ќе има целодневна програма која ќе вклучи отворање и официјална инаугурација...
Вчитува уште новости...