Hashtag: 'трговска војна '
Македонија

Укинати се трговските бариери меѓу Македонија и Косово

05 сеп 2019
Косово ја укина забраната за увоз на компир и мед од Македонија
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1