Hashtag: '„Тиквеш“'
Македонија

Вината на „Тиквеш“ на домашна адреса

18 мар 2020
Отсега вината на „Тиквеш“ потрошувачите можат да ги нарачаат телефонски и да им бидат испорачани на домашна адреса.
Македонија

Два златни и еден сребрен медал за ексклузивните вина на „Château de Gourdon“

10 фев 2020
Белото „Terrasse au Soleil 2018“ и црвеното „Vase de Pierre 2018“ освоија златни, додека црвеното „Jolie Balade 2018“ се закити со сребрен медал
Македонија

Доделени сертификати WSET во винската школа на „Тиквеш“

20 дек 2019
Над 60 учесници на обуките на Лондонската школа за вино и јаки алкохолни пијалаци – Wine & Spirits Education Trust (WSET) се стекнаа со сертификати...
Македонија

Светозар Jаневски: Не се повлеков од Србија

02 окт 2019
Од ништо не се одрековме, вели Јаневски на прашањето за можна повторна соработка со БИП или за некое друго вложување во Србија, но не...
Македонија

Високи оценки за девет премиум вина на „Тиквеш“

23 авг 2019
Девет вина од бренд-платформата на „Тиквеш“ – „Тиквеш Шату & Домен“ („Tikveš Châteaux & Domaines“) добија високи оценки од познатиот независен...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5