Hashtag: 'вишок храна'
Актуелно

Се готви закон за вишоците храна: Бизнисот бара јасни правила

20 авг 2019
Со законот (Собранието би требало да го усвои до крајот на годинава) ќе се стимулираат, но на некој начин и ќе се обврзуваат компаниите да...
Вчитува уште новости...