Hashtag: 'Саша Ќириќ'
Видео вести

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019
Мотивирајте ги вработените, бидејќи секоја идеја може да доведе до развој на компанијата и да биде иновација која води до пораст на...
Вчитува уште новости...