Hashtag: 'полици'
Маркетинг

Невромаркетинг: Зошто хаотичните полици ги бркаат вашите потрошувачи?

24 дек 2019
Иако привлечноста на пакувањата е важен аспект од процените на потрошувачите, тоа не е единствениот важен аспект за донесување одлуки...
Свет

На потрошувачите нема да им недостигаат А-брендовите

29 авг 2019
Германските купувачи не се грижат ако продавниците во нивната земја се откажат од продажбата на А-брендови...
Маркетинг

Ларис Суљиќ: Потенцијалот на полицата во продавницата

17 мар 2017
Полицата најчесто ја гледаме само како место на кое ќе се стави нашиот производ. Доколку сме подготвени да одиме чекор понатаму,...
Вчитува уште новости...