Hashtag: 'мај'
Skopje Marketing Summit 2021

Иднината на маркетингот е во односот човек со човек

22 мај 2021
Со многу инспиративна енергија, споделени искуства за маркетингот во сегашноста и очекувања за тоа што ќе донесе иднината, на 20 мај се...
FMCG Македонија 2019

5. FMCG summit: Ќе ги следиме или ќе бидеме носители на промените?

17 мај 2019
FMCG Македонија 2018

4. FMCG-самит: Едукативен и инспиративен ден

18 мај 2018
FMCG Македонија 2017

Трет FMCG-самит: Настан за паметење

12 мај 2017
FMCG Македонија 2015

Успешно одржан првиот FMCG Summit

13 мај 2015
Вчитува уште новости...