Hashtag: 'недела'
Регион

ЦРНА ГОРА: Казна до 10.000 евра за продавниците што ќе работат во недела

09 окт 2019
Според новиот закон, маркетите не смеат да отворат во недела, како и на државни и на други празници
Регион

Во Црна Гора никој нема да работи в недела

04 фев 2019
Од ова министерство велат дека ова ќе важи и во малопродажниот сектор, кој вработува 37.000 лица.
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2