Hashtag: 'трошоци за живот'
Македонија

На едно семејство му требаат над 530 евра за основни месечни трошоци

13 авг 2019
На четиричлено семејство за покривање на основните животни трошоци минатиот месец му биле потребни најмалку 531 евро, покажa најновата...
Македонија

Малопродажните цени во април пораснаа за 1,2 отсто

08 мај 2019
Пораст на индексот на трошоците на животот во април, во споредба со претходниот месец, има кај овошјето, зеленчукот, компирот, шеќерот,...
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3