Видео вести

(ВИДЕО) Што рекоа нашите читатели за InStore

20 мар 2019
Прашавме дали InStore e корисно четиво за бизнис секторот

Комична реклама на Rexona

20 фев 2019
Главниот актер се срами од жолтите кругови под пазувите.

Рекламата на Gillette ги налути мажите

16 јан 2019
Во рекламата, Gillette ги адресира сексизмот, сексуалното вознемирување и сексуалното насилство, повикувајќи ги мажите да истапат против...

„Лидл“ изненади со иновативен плакат

26 јул 2018
Во рамките на маркетиншко-комуникациската кампања „Сите знаат - дека си го проверил квалитетот“, „Лидл“ им приреди изненадување на...

Robomart – продавница на тркала

26 јун 2018
Иновативниот концепт Robomart, кој е спој од автономно возило и минимаркет, на купувачот ќе му доставува прехранбени производи на...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5