Нови

Како успешно да управувате со брендот?

30 окт 2019
На 14 и 15 ноември, во организација на магазинот InStore, ќе се одржи дводневната работилница за бренд-менаџмент, наменета за бренд-менаџери,...
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1