Тимот на InStore
Помалку од половина секунда. Tолку им треба на потрошувачите да одлучат кој производ да го купат, според истражување спроведено во 2011 годинa. Колку време ви е потребно да произведете и да креирате готов производ кој ќе му го понудите на потрошувачот?
Иако некогаш не се толку видливи, но и трендовите и промените што доаѓаат со нив се случуваат со брзина на светлината. Која е последната промена што ја воведовте во вашето работење, кој е последниот производ што го креиравте според најнова технологија и последниот тренд?
Кога е годината зад нас, се сумираат резултатите, се искажуваат впечатоците и се прават анализи што можело да биде подобро. Тие чекори се многу важни за нас затоа што знаеме што сме направиле и што можеме да направиме. Истовремено, навлегуваме во годината во која треба да се исполнат нашите планови и идеи и тоа во околина во која владее хиперконкурентност, владее потрошувач кој не е веќе лојален, кој е информиран и кој знае што сака, а што не сака.
Во таа околина треба да се одвоиме од другите и да се истакнеме. Да понудиме нов подобар производ. И тоа да биде константно добро, константно квалитетно. Може да бидеме поинакви нудејќи уникатно доживување на веќе познатите нешта (производи и услуги). Така создаваме синергија на квалитетот и на уживањето.
Околу 9,5 минути. Толку им е потребно на читателите да прочитаат текст на три страници во магазин. Иако е потребно многу повеќе да се напише, да се истражи и да се понуди нова идеја, сепак, сите сме учесници во постојаната битка да понудиме нешто ново. Тоа ја претставува промената што треба да биде наша константа.
Држејќи чекор со трендовите и со вашите реални потреби, и годинава InStore нуди многу нови содржини и можности да ги огласите вашите нови и докажани производи:
Сите овие содржини ќе бидат отворени и за вас, за и годинава заеднички да ги делиме секундите и минутите, да ги споделуваме знаењата и искуствата и да ги направиме промените што сакаме да ни се случат.
@InStore.mk
Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземањето авторски содржини (текстови и фотографии) од оваа страница е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.