Hashtag: 'извоз/увоз'
Македонија

Извозот се зголеми за речиси 35 отсто

10 сеп 2021
Трговската размена за периодот од јануари до јули годинава изнесува 9.440.427.000 евра, соопшти Државниот завод за статистика...
Македонија

ДЗС: Пад од 12,7 отсто на БДП во вториот квартал

07 сеп 2020
Извозот на стоки и на услуги номинално се намалил за 32 отсто, а увозот на стоки и на услуги забележа намалување во номинален износ од 30,2...
Вчитува уште новости...