Hashtag: 'Лакталис Македонија'
Македонија

„Лакталис Македонија“ во посета на саемот „Агротика 2020“ во Солун

14 фев 2020
Оваа година, „Лакталис Македонија“ организираше посета на саемот за 41 фармер, тројца ветеринари и шест вработени во одделот за откуп...
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1