Hashtag: 'машинско учење и напредна аналитика'
Работење

Нови технологии: Вистински одговор на промените

05 ное 2019
Многубројните FMCG и трговски компании ја препознаваат вредноста на податоците што ги имаат и сè повеќе ги користат во секојдневното...
Вчитува уште новости...