Hashtag: ' платформа „Фандербим“'
Македонија

Нова можност за финансирање на македонските компании

11 јул 2019
Македонија преку Македонска берза е прва земја од регионот на Западен Балкан, која ќе има пристап до платформата „Фандербим“
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1