Hashtag: 'медијација'
Македонија

Почна да работи првиот Центар за медијација

17 јул 2019
Соодносот на заштедените време и трошоци помеѓу медијација и судски спор е еден спрема десет
Македонија

Комората на медијатори пристапи кон Сојузот на стопански комори

05 јул 2019
Постапката за решавање на споровите со медијација според закон може да трае максимум 60 дена
Вчитува уште новости...