Hashtag: 'Тиамо'
Актуелно

Хајрун Сулејмани: Оптимистично размислување и планирање

09 сеп 2021
Како претприемач, менаџер или лидер, секојдневните мисли што ви се вртат во главата се многу битни. Мислата е основата од каде што...
Актуелно

Инвестиции: Нова фабрика на компанијата „Тиамо“

11 сеп 2019
Новата инвестиција на „Тиамо“ е фабрика за преработка на месо и месни производи, на површина од 3.000 квадратни метри, која е лоцирана...
Македонија

„Тиамо“ отвори нов погон за преработка на месо

04 јул 2019
Објектот зафаќа површина од 3.000 квадратни метри. и во него ќе се вработат 30 чица
Вчитува уште новости...