Hashtag: 'продажба'
Македонија

„Алкалоид АД“ Скопје со позитивни финансиски резултати

25 апр 2019
Продажбата бележи раст од 14% во споредба со истиот период минатата година
Свет

Продажбата на „Унилевер“ ги надмина очекувањата

22 апр 2019
Во првиот квартал, вкупната продажба на „Унилевер“ порасна за 3,1 отсто
Регион

„Подравка“ оствари најдобри резултати во 70-годишното работење

25 фев 2019
Секторот „исхрана“ минатата година оствари 3,3 милијарди куни приход од продажбата, што е за 2,8 отсто или 91,6 милиони куни повеќе отколку...
Свет

„Унилевер“ објави послаби резултати во продажбата

01 фев 2019
Британско-холандската компанија претходно предвиде растот на продажбата за годината да биде на дното на проектираниот опсег од 3 до 5...
Свет

Со повисоки цени до добри резултати

12 ное 2018
Компанијата „Проктер & Гембл“ соопшти дека профитот и продажбата во третиот квартал се подобри од очекуваните...
Регион

Се продава „Навип винарство“

21 сеп 2018
Се продава претпријатието „Навип винарство“ Д.О.О. Врање, како и движниот и недвижен имот на „Навип“ АД Белград. Двете претпријатија...
Свет

Данците бараат органска храна

21 сеп 2018
Продажбата на органска храна во Данска во 2017 година се зголеми за 31 отсто во споредба со претходната, 2016 година.
Регион

Се продава „Ваљевска пивара“ за 7 милиони евра

07 сеп 2018
Министерството за економија на Србија објави јавен повик за продажба на „Ваљевска пивара“, за почетна цена од 7,05 милиони евра.
Регион

Француски ЛДЦ нов газда на „Перутнина Птуј“?

03 сеп 2018
Групацијата „Перутнина Птуј“, која има 3.600 вработени, наскоро ќе добие нов сопственик.
Регион

Наскоро ќе се знае судбината на „Равница“

16 авг 2018
„Равница“ е со 100% државен капитал, проценетата вредност е 261.000 евра, колку што изнесува и почетната продажна цена.
Регион

„Атлантик група“ ја продаде компанијата „Нева“

25 јул 2018
„Атлантик група“ продолжува да ја спроведува својата стратешка програма за дезинвестирање на помалите деловни операции.
Регион

„Нестле“ го продаде Cipiripi

07 мај 2018
Како дел континуираната ревизија на портфолиото, „Нестле“ во Србија најави потпишување на договор за продажба на локалниот...
прикажани (од 13 до 24) од вкупно: 26 | претходни | следни