Hashtag: 'Србија'
Македонија

Светозар Jаневски: Не се повлеков од Србија

02 окт 2019
Од ништо не се одрековме, вели Јаневски на прашањето за можна повторна соработка со БИП или за некое друго вложување во Србија, но не...
Регион

„Делта ДМД“ добитник на две награди од „Дијаџио“

02 окт 2019
Компанијата е добитник на две од четирите награди од „Дијаџио“ кои им се доделуваат на партнерите во кластерот „Европски партнерски...
Регион

„Adbooka“ - специјална публикација за креативната индустрија во Јадранскиот регион

01 окт 2019
Слоганот на овогодишното издание на публикацијата е „Адвертајзингот може да го смени светот!“
Регион

Фабрика за чоколадо на „Бери Калебаут“ ќе се отвори во Нови Сад

25 сеп 2019
Претставници на Владата на Србија потпишаа договор со менаџментот на компанијата
Регион

Натпревар ширум Србија во правење ајвар - победникот „оди“ во маркетите

13 сеп 2019
Мотото на натпреварот е „Излези ми на тегла“
Регион

Пропадна и вториот обид за продажба на „Будимка“

11 сеп 2019
Рокот за уплата на депозит и достава на банкарска гаранција беше 3 септември
Регион

„Ваљевска пивара“ го произведува Jagodinsko pivo

23 авг 2019
Отсега на пазарот во Србија ќе биде достапно светло пиво во стаклена амбалажа од 0,5л и 0,33Л, а подоцна и во лименка и во ПЕТ амбалажа.
Регион

„Меркатор“ планира ширење на малопродажната мрежа

20 авг 2019
„Меркатор-С“ се наоѓа во групата на 10-те најголеми компании во Србија и има 8.100 вработени кои секој ден услужуваат и до 300.000 потрошувачи.
Регион

Грчки инвеститор отвора кондиторска фабрика во Србија

07 авг 2019
Фабриката дневно ќе произведува околу два тони слатки производи, од 90 отсто домашни ресурси, по италијански и по грчки рецепти
Регион

Пропадна огласот за закуп на БИП

18 јул 2019
Огласот беше објавен пред 10 дена, и се толкуваше како последна шанса за спас на БИП откако компанијата „М6 Еден Срб“ на македонскиот...
Регион

„Нектар“ почна со органско производство на јаболкa

10 јул 2019
Компанијата ја отвори најголемата органска плантажа за јаболкa во Владичин Хан, Србија
Македонија

Фабриката БИП на Светозар Јаневски престана со работа

05 јул 2019
Од „М6 Еден Срб“ потврдија дека одлучиле да го прекинат договорот за бизнис соработка со БИП во стечај
прикажани (од 13 до 24) од вкупно: 44 | претходни | следни