Регион

Отворен максимаркет „Томи“ во Задар

02 сеп 2019

На 24 август „Томи“ отвори нов продажен објект во Задар, на улицата Марко Марулиќ, бр. 7.

Површината на продажниот простор на новиот „Томи“ е 700 квадратни метри, а во понудата е вклучен голем асортиман од прехранбени и непрехранбени производи. Посебно ги истакнуваме одделите за свежо месо, овошје и зеленчук и за деликатеси, како и пекарницата со секојдневно свежата понуда, истакнуваат од менаџментот на трговскиот синџир.

Новиот максимаркет, кој е современо и функционално опремен, обезбеди нови 20 работни места.