Македонија

Вие треба да сте со најдобрите? Бидете партнер на 100 MUST HAVE!

15 ное 2019

Ако не сте компанија која директно е вклучена во FMCG-секторот, но индиректно сте поврзани со овој сектор; ако нудите услуги за компаниите и сакате да им ги претставите; ако сте банки, автомобилски компании, компании за консалтинг или едноставно, сакате да бидете во друштво на најголемите брендови во Македонија - повелете во специјалната едиција 100 MUST HAVE што наскоро ќе биде објавена! 

Како што знаете, InStore и оваа година организира избор на 100 ТОП брендови што секоја подобро снабдена продавница треба да ги има на своите полици во 2020 година. Бидејќи луксузната специјална едицијата е за брендовите од FMCG-секторот, но има интерес и кај други компании, оставаме простор да се пријавите за ПАРТНЕР на проектот 100 MUST HAVE. Ова е исклучителна можност да влезете во елитното друштво на 100-те ТОП брендови во Македонија и на посебни две страници да им ги претставите своите производи или услуги.

Не ја пропуштајте оваа шанса! Станете партнер на 100 MUST HAVE! 

За повеќе информации можете да нè контактирате на info@instore.mk; meri@instore.mk или на тел. + 389 (2) 3067 572.