Македонија

Придружете им се на водечките играчи на динамичниот FMCG-пазар

15 мај 2019

Денеска е последен ден да се пријавите за 5 FMCG Самит што ќе се одржи утре во хотелот „Александар Палас“ во Скопје. 

Самитот е ексклузивно случување во трговскиот сектор во Македонија. И годинава магазинот InStore подготви богата програма со содржини, при што драгоцни искуства ќе споделат водечки светски и регионални играчи на динамичниот FMCG пазар. 

Придружете им се на овие компании кои веќе го потврдија своето учество: