Видео вести

(ВИДЕО) Горан Теменугов: Невладеењето на правото го кочи бизнисот

16 јул 2019

Економскиот новинар Горан Теменугов ги претставува состојбите на македонскиот пазар и прогнозите за иднина.

Главните проблеми во македонската економија не се економските мерки. Проблемот е во владеењето на правото. Неопходни се вистински реформи во правосудниот систем за да излеземе од сивата зона и да се придвижиме напред, истакна тој во интервју за InStore. 

Погледнете: