Видео вести

(ВИДЕО) Патрик Зупанчич: Како до оптимизација на мерчандајзинг тимот?

11 јул 2019

Патрик Зупанчич, сопственик на „Промо.фил“ од Словенија и Хрватска, ни ги открива придобивките од користењето мобилна апликација за тимовите на терен. Воедно тој зборува и за предностите од користењето outsourcing merchandising тим: една од главните предности е оптимизација на трошоците, а втората предност е флексибилност со управувањето на човечките ресурси.